Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
12.04.2016 - 08:38

Yağışlı sistemin bugün ülkemizin büyük bir bölümünde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Ülkemiz genelinde azalarak mevsim normalleri civarına düşen hava sıcaklıkları, batı kesimlerden başlayarak hafta sonuna kadar artacak, iç ve batı kesimlerde yeniden mevsim normalleri üzerine çıkacak. 

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin büyük bir bölümünde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya’nın batısı ile Samsun ve Sinop’un iç kesimlerinde yerel olarak 'kuvvetli' olacağı tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

GÜNLÜK METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

GÜNLÜK METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
İçeriğin Devamı Aşağıda

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Ülkemiz genelinde görülecek yağışların; Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya’nın batısı ile Samsun ve Sinop’un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu yakası hafif sağanak yağışlı 17

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 22

KÜTAHYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

MANİSA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

HATAY Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ISPARTA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Çankırı, Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 15

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16

SİVAS Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Bolu, Karabük, Kastamonu çevreleri ile Sinop’un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BARTIN Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

BOLU Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 14

DÜZCE Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 14

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Çorum, Amasya’nın batısı ile Samsun'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 19

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 15

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN  Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 10

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ERZURUM  Parçalı çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 10

KARS Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Diyarbakır çevrelerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli 18

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

SİİRT  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, akşam güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu zamanla kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, güneyi ilk saatler sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), güneyi 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatı, öğle güneybatı, akşam kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 0,75m Görüş: Orta.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın