Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
29.03.2016 - 08:30

Hava sıcaklığı bugünden itibaren artıyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında, haftanın ikinci yarısından itibaren mevsim normalleri üzerinde seyredecek. 

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile sabah ilk saatlerde Sivas çevrelerinde, yarın ise Karabük, Kastamonu ve Bartın çevrelerinde yağış bekleniyor. 

Yağışların genellikle yağmur, Sivas çevreleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, güney, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • BUZLANMA VE DON OLAYI İLE ZİRAİ DON UYARISI: Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç ve Doğu Anadolu bölgelerinde sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

BURSA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 15

EDİRNE Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 19

İSTANBUL Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 14

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 17

EGE 

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege Kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai don olayı bekleniyor.

A.KARAHISAR Az bulutlu 10

İZMİR Az bulutlu 18

MANİSA Az bulutlu 16

MUĞLA Az bulutlu 17

AKDENİZ 

Genellikle parçalı, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde göller yöresinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 21

ANTALYA Parçalı bulutlu 20

HATAY Parçalı ve çok bulutlu 19

MERSİN Parçalı bulutlu 20

İÇ ANADOLU 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ilk saatlerde Sivas çevrelerinin kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 9

ÇANKIRI Parçalı bulutlu 11

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 11

KONYA Parçalı bulutlu 11

BATI KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, Kastamonu, Karabük ve Bartın çevrelerinin yarın ( Çarşamba) yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 10

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 13

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, yarın ( Çarşamba) yer yer hafif sağanak yağışlı 9

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 12

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümü ile Ordu çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai don olayı bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 12

ARTVİN Çok bulutlu, kıyıları yağmur ve sağanak, iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4

SAMSUN Parçalı bulutlu 12

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

DOĞU ANADOLU 

Çok bulutlu ve Malatya dışında bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar, zamanla batısı ile Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai don olayı tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Çok bulutlu ve aralıklı yağmur, sabah saatleri yüksekleri ile il geneli hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı 11

ERZURUM Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 3

KARS Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 3

VAN Çok bulutlu ve kar yağışlı 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 15

SİİRT Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 10

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu 17

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz aralıklı yağmurlu; Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu akşam güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa); Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) akşam güneydoğudan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) öğleden sonra 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), güneyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/sa), öğleden sonra 2 ila 4 (10-30 km/sa), güneyi 4 ila 6 (30-50 km/s) öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Güney Ege'de 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğleden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 0,75m Görüş: Orta.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın