Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
26.03.2016 - 08:37

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde, akşam saatlerinde Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞIHava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; Batı kesimlerde kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz’in batı kıyıları, Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli (30-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde, akşam saatlerinde Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli (21 – 50 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’in batı kıyılarında kuzey yönlerden, Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-70 km/saat) olarak eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu ile Tekirdağ çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 11

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu 11

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 11

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde İzmir'in kuzey ve doğu kesimleri ile bölgenin iç kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı 17

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı 16

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı 14

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Adana'nın iç kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'in batı kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri aralıklı sağanak yağışlı 22

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli ile öğleden sonra doğu kesimleri sağanak yağışlı 19

HATAY Parçalı ve çok bulutlu 23

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, Karaman dışında bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 10

ÇANKIRI Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 12

ESKİŞEHİR Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 8

KONYA Çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 14

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinde iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

BOLU Çok bulutlu ve yağmurlu, akşam saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 8

KASTAMONU Çok bulutlu ve yağmurlu, akşam saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9

SİNOP Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 9

ZONGULDAK Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 7

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde, akşam saatlerinde Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 15

ARTVİN Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 17

SAMSUN Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 9

TRABZON Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 12

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, kuzeydoğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ELAZIĞ Çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmurlu 17

ERZİNCAN Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 16

ERZURUM Çok bulutlu ve aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı 9

VAN Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 12

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 19

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 20

MARDİN Parçalı ve çok bulutlu 16

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu 21

DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz'in batısında fırtına; Sabah saatlerinde Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde doğusu kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden itibaren doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde batısı 6 (50 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde Batı Karadeniz'in batısı 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde 5 ila 7 (40-60km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde 2,0 ila 3,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa), Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam saatlerine kadar güneyi 5 ila 7 (40-60km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, sabah saatlerinde kuzeyi ile akşam saatlerine kadar Güney Ege'nin güneyi 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar batısı sağanak yağışlı, Rüzgar Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), akşam saatlerine kadar batısı 8 (75 km/s), akşam saatlerinde Antalya Körfezi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), açıkları kuzeybatıdan 6 (50), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren batısı 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, akşam saatlerine kadar Batı Akdeniz'in batısı 3,5 ila 4,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan, doğusu kuzeydoğudan zaman zaman güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın