Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
17.03.2016 - 08:40

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Ordu ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz'in batısı ve Doğu Akdeniz'de yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ile Trakya ve Marmara'nın güneydoğusunun yükseklerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara (Zirai don olayı, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya ile güneydoğusunun yüksek kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 10

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 11

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 10

İSTANBUL  Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 10

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 8

DENİZLİ Az bulutlu 14

İZMİR Az bulutlu 14

KÜTAHYA Parçalı ve az bulutlu 7

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 18

ANTALYA Az bulutlu 17

BURDUR Parçalı ve az bulutlu 11

OSMANİYE Parçalı ve az bulutlu 17

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 9

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 8

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 7

KONYA Parçalı ve az bulutlu 8

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 6

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 8

SİNOP Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 8

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 7

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Artvin çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜMÜŞHANE Parçalı ve çok bulutlu 3

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 8

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 8

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 7

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu 9

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 1

HAKKARİ Çok bulutlu ve kar yağışlı 2

MALATYA Parçalı bulutlu 8

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı ve az bulutlu 12

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 12

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 12

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 15

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava DurumuÇok bulutlu, doğusu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde batısı kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde batısı güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), sabah saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), sabah saatlerinde kuzeybatıdan, Antalya Körfezi'nin batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa ), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,50 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın