Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
10.03.2016 - 08:20

Hava sıcaklığı, bugün iç ve batı kesimlerde, yarın ise doğu bölgelerde 4 ila 8 derece azalacak. Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Samsun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Iğdır, Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görülecek. Güney yönlerden kuvvetli rüzgâr bekleniyor. Soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmalı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 dereceği azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden, Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/saat), İç Anadolu'nun güney ve doğusunda yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR: Rüzgarın bugün (Perşembe) güney yönlerden Marmara, Ege, Akdeniz , İç Anadolu'nun batısı ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-50 yer yer 60 km/saat), İç Anadolu'nun doğusunda kısa süreli fırtına (40-60 yer yer 70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden başta soba zehirlenmeleri olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı 17

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 14

KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18

EGE 

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı 14

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

MANİSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

AKDENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz ile öğle saatlerinden itibaren Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölge genelinde güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı 22

ANTALYA Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

HATAY Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri hafif sağanak yağışlı 22

ISPARTA Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı 14

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinin, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölge genelinde güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat), bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı 16

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı 16

KAYSERİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı 18

KONYA Parçalı ve çok bulutlu 16

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 19

SİNOP Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı 15

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun çevrelerinin, gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in doğusu ile, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 23

ARTVİN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 21

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İlk saatlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 20

TRABZON Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 21

DOĞU ANADOLU 

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin güney kesimleri ile, Erzincan ve Tunceli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 16

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 10

KARS Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 11

TUNCELİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 16

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin doğu kesimleri ile Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 20

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 18

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 20

SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 17

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz, Ege, Batı ve Orta Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

  • KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı ile akşam saatlerinden sonra doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu sabah ve öğle saatlerinde doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa); Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı sabah saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz'in doğusu ve Orta Karadeniz'de 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

  • MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

  • EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde Kuzey Ege'de, sabah ve öğle saatlerinde Güney Ege'de 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı ile öğleden sonra İskenderun Körfezi sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), Batı ve Orta Akdeniz'de 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Batı ve Orta Akdeniz'de 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

  • VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi, sis anında zayıf.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın