Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

FreiGeist
03.03.2016 - 08:36

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonuna kadar hissedilir derecede azalacağı, pazar gününden itibaren tekrar artacağı tahmin ediliyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

Yağışların; Orta ve Doğu Akdeniz ile Sakarya, Bilecik, Kocaeli, Zonguldak, Bolu, Düzce, Eskişehir, Ankara, Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar ile Kütahya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI :Güney, iç ve batı bölgelerde yağışla birlikte hissedilir derecede (3 ila 8) azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Orta ve Doğu Akdeniz ile Sakarya, Bilecik, Kocaeli, Zonguldak, Bolu, Düzce, Eskişehir, Ankara, Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar ile Kütahya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Çok bulutlu, bugün doğu kesimleri ile gece saatlerinden itibaren batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bilecik'te yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

EDİRNE Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 17

İSTANBUL Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

SAKARYA  Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 16

EGE

Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde doğusu ile gece saatlerinde bölgenin batısının aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Afyonkarahisar çevreleri ile Kütahya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR Çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 13

AYDIN Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

DENİZLI Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 15

İZMİR Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz ile Isparta, Mersin ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

ANTALYA Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 18

HATAY Çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

OSMANİYE Çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve doğusunda güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKSARAY  Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 19

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 17

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 15

SİVAS Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı 14

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 13

KARABÜK  Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14

SİNOP Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14

ZONGULDAK Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile gece saatlerinde Bayburt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu 17

BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmurlu 12

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 17

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 20

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batısı ile zamanla güney ve doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

AĞRI  Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu 4

ELAZIĞ Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

ERZURUM  Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmurlu 9

TUNCELİ Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

MARDİN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 15

DENİZLERDE HAVA

Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava DurumuÇok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğu, akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), gece saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, gece saatlerinden sonra 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) akşam saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Türkiye Genelinde Önümüzdeki 4 Gün Hava

Türkiye Genelinde Önümüzdeki 4 Gün Hava
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın