Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
08.02.2016 - 08:28

Hava sıcaklığının bugün ve yarın batı bölgelerden başlamak üzere ülke genelinde artacağı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu'nun doğusu ile Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların Doğu Anadolu'nun doğusu ve  Artvin il merkezi ile iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunuyor. 

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • PUS VE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • ÇIĞ TEHLİKESİ: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. E

BURSA Az bulutlu ve açık 10

EDİRNE Az bulutlu ve açık 7

İSTANBUL Az bulutlu ve açık 9

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık 9

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık 5

AYDIN Az bulutlu ve açık 15

İZMİR Az bulutlu ve açık 12

MANİSA Az bulutlu ve açık 13

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 15

ANTALYA Az bulutlu ve açık 15

HATAY Az bulutlu 15

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 17

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu 4

ÇANKIRI Az bulutlu 6

KONYA Parçalı bulutlu 4

YOZGAT Parçalı bulutlu 0

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 5

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 4

SİNOP Parçalı bulutlu 7

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 6

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, Artvin il merkezi ile iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarda batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 6

BAYBURT Çok bulutlu 0

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 8

TRABZON Çok bulutlu, yağmur, iç ve yüksek kesimleri hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı 6

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu -1

ERZURUM  Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -2

KARS Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -2

VAN Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 2

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu 9

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 8

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 12

SİİRT  Parçalı ve çok bulutlu 7

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve doğusu gündüz yağmurlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, gündüz doğusu batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga:1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu:Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu , Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatı, ilk saatlerde kuzey yönlerden 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın