Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji'den Buzlanma ve Çığ Tehlikesi Uyarısı

Meteoroloji'den Buzlanma ve Çığ Tehlikesi Uyarısı

Onedio Medya
27.01.2016 - 08:31

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu Sakarya, Düzce, Afyonkarahisar, Eskişehir, Samsun ve Ordu ile Kocaeli'nin doğu kesimlerinin hafif kar yağışlı, diğer kesimlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ülkemizde etkili olan aşırı soğuk havanın bugünden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ: Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Sakarya çevreleri ile Kocaeli'nin doğu kesimlerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BURSA Parçalı bulutlu 7

İSTANBUL Parçalı, yer yer çok bulutlu 8

TEKİRDAĞ Parçalı bulutlu 9

YALOVA Parçalı bulutlu 7

EGE

Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu bu sabah saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif kar yağışlı 0

AYDIN Parçalı bulutlu 10

DENİZLİ Parçalı bulutlu 6

İZMİR Parçalı bulutlu 10

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Az bulutlu 11

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 13

BURDUR Parçalı ve az bulutlu 4

KAHRAMANMARAŞ Parçalı ve az bulutlu 2

İÇ ANADOLU

Parçalı, yer yer çok bulutlu bu sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin kuzeyinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu -2

KAYSERİ Parçalı bulutlu -4

KONYA Parçalı bulutlu 1

SİVAS Parçalı bulutlu -7

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Düzce çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyılarında hafif, bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 2

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu 4

SİNOP Parçalı ve çok bulutlu 5

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 4

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Samsun, Ordu ve Amasya çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyılarında hafif, bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

BAYBURT Parçalı bulutlu -10

ÇORUM Parçalı bulutlu 0

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif kar yağışlı 6

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 6

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı bulutlu -3

ERZURUM  Parçalı bulutlu -10

HAKKARİ Parçalı bulutlu -7

MUŞ Parçalı bulutlu -9

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 0

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 2

KİLİS  Parçalı ve az bulutlu 4

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 4

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), batısında 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s), gece saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s ) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), gece saatlerinden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s), Doğu Akdeniz'de kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

soğuk hava etkisini kaybediyormuş ayy ısındım birden :)