Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
16.01.2016 - 08:45

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile öğle saatlerinden sonra Antalya, gece saatlerinde Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde, gece saatlerinde doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olarak (30-60 km/s), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/s) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması (20-50 kg/metrekare) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olarak (30-60 km/s), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden bölgenin doğusunda kuvvetli olarak (30-60 km/s), bölgenin batısında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/s) esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 16

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu 15

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 15

KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu 16

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege'nin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; İç Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s), Kıyı Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kısa süreli fırtına fırtına (50-80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISARParçalı ve çok bulutlu 10

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

MANİSA Çok bulutlu 15

UŞAK Parçalı ve çok bulutlu 9

AKDENİZ

Doğu Akdeniz'in az bulutlu, Batı Akdeniz'in parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya, gece saatlerinde Isparta çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu 16

ANTALYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 16

OSMANİYE Az bulutlu 16

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeybatısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 10

ÇANKIRI Parçalı bulutlu 9

ESKİŞEHIR Parçalı bulutlu 9

KONYA Parçalı bulutlu 11

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu 9

DÜZCE Parçalı bulutlu 12

SİNOP Parçalı ve az bulutlu 16

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 15

ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 12

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 9

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 16

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 14

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZURUM Az bulutlu 0

KARS Az bulutlu -3

MALATYA Az bulutlu 8

VAN Az bulutlu 3

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 10

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 9

SİİRT Az bulutlu ve açık 9

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 12

DENİZLERDE HAVA

Ege'de kuvvetli fırtına, Marmara'da fırtına, Batı Karadeniz'in batısında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz'in batısı yağmurlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Batı Karadeniz'in batısında güney ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), akşam saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz'in batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, batısı yağmurlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-70 km/s), öğle saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, sabah saatlerinde 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra güney ve güneydoğudan 7 ila 9 (60-90 km/s); Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-70 km/s), akşam saatlerinden sonra 7 ila 9 (60-90 km/s) kuvvetinde, Dalga 4,0 ila 5,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinden sonra 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın