Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
06.01.2016 - 08:36

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin büyük bir bölümünün yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kahramanmaraş ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, zamanla Marmara ve Ege'de kuvvetli (30-60 km/s), Kuzey Ege kıyılarında fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da muhtemel çığ tehlikesine karşı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • SOBA VE BACA GAZI ZEHİRLENMELERİ UYARISI: Batı bölgelerde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklendiğinden muhtemel soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • KAR ERİMELERİNE DİKKAT: Batı Karadeniz'de mevcut kar örtüsünün devam eden yağmur ve yüksek sıcaklık sebebiyle Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde hızlı kar erimelerine neden olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, heyelan, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge genelinin, gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevrelerinin hafif olmak üzere yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

EDİRNE Çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif yağmurlu 9

İSTANBUL Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 14

KIRKLARELİ Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 11

KOCAELI Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 17

EGE 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kütahya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s), Kuzey Ege kıyılarında fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu 13

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 21

MANİSA Parçalı ve çok bulutlu 22

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 15

AKDENİZ 

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Kahramanmaraş çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Göller Yöresinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ADANA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14

ANTALYA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 17

HATAY Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 13

OSMANİYE Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14

İÇ ANADOLU 

Çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; hafif olmak üzere genellikle yağmur, bölgenin kuzeydoğusunda karla karışık yağmur yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Çok bulutlu, hafif ve aralıklı yağmurlu 10

ESKİŞEHİR Çok bulutlu, hafif ve aralıklı yağmurlu 12

KONYA Çok bulutlu 13

NİĞDE Çok bulutlu 11

BATI KARADENİZ 

Çok bulutlu, bölge genelinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 9

KASTAMONU Çok bulutlu ve hafif yağmurlu 3

SİNOP Çok bulutlu 11

ZONGULDAK Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ÇORUM Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 7

RİZE Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 11

SAMSUN Çok bulutlu 14

TRABZON Çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmurlu 15

DOĞU ANADOLU 

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AĞRI Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 2

ERZURUM Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 1

MALATYA Çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 2

VAN Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, bölgenin doğusunda karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu 3

GAZİANTEP Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 4

SİİRT Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu 5

ŞANLIURFA Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 6

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de kuvvetli fırtına, Marmara ve Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

  • KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusu öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Karadeniz'de; doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; güney ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle saatlerinden sonra 7 ila 9 (60-90 km/s), Güney Ege'de; güney ve güneybatıdan, kıyılar güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m kuzeyi 4,0 ila 5,0m, Görüş: İyi, fırtınada orta.

  • AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), açıkları güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan, zaman zaman güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0