Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
02.01.2016 - 08:27

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile sabah saatlerinde İstanbul Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarının kar yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının; Rize, Artvin, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun olması bekleniyor. Kıyı Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerine hafif ve orta, diğer yerlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde artacağı, Doğu Anadolu'nun doğusunda düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney güneybatı yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların; Rize, Artvin, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Kıyı Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerine hafif ve orta, diğer yerlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarının hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu 3

İSTANBUL Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kıyıları hafif kar yağışlı 4

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu 4

KOCAELİ Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kıyıları hafif kar yağışlı 3

EGE

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarında hafif olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu -2

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 7

MANİSA Parçalı bulutlu 6

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 4

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, iç ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarında hafif olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu 9

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu 10

HATAY Parçalı ve çok bulutlu 8

OSMANİYE Parçalı ve çok bulutlu 8

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu -1

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu -1

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu -1

KONYA Parçalı ve çok bulutlu -2

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının; Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyılarında yoğun olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batı kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

BOLU Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı -1

DÜZCE Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 1

KASTAMONU Çok bulutlu, kıyılarında yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı -2

ZONGULDAK Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı 1

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının; sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yoğun olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 2

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu -2

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 4

TRABZON Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 3

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -10

KARS Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -10

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu -4

VAN Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu -2

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 2

SİİRT Parçalı ve çok bulutlu -2

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 3

DENİZLERDE HAVA

Öğle saatlerinde Orta Karadeniz'de fırtına; Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), doğusu 5 ila 7 (40-60km/s), öğle saatlerinde doğusu 6 ila 8 (50-75 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden itibaren doğusu güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle saatlerinde batısı 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Orta Karadeniz 3,5 ila 4,0m, Görüş: Orta; fırtınada zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s), akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga:0,5 ila 1,5m, akşam saatlerinden itibaren 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, açıkları yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan, sabah açıkları ile akşam saatlerinden itibaren güneyi güneybatıdan 2 ila 4 ( 10-30 km/s), öğle saatlerinden itibaren kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan, sabah saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), sabah saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerine kadar batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), sabah saatlerinde batısı 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, sabah saatlerinde 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: Orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0