Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
23.12.2015 - 08:45

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarının yağmurlu, Artvin’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde normallerin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS UYARISI: Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

BURSA Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli 12

İSTANBUL Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 11

SAKARYA Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 13

KOCAELİ Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 13

EGE 

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu ve sisli 0

İZMİR Az bulutlu ve açık 14

MANİSA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 10

UŞAK Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 10

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 20

ANTALYA Az bulutlu ve açık 20

ISPARTA Az bulutlu ve açık 10

MERSİN Az bulutlu ve açık 19

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 1

ESKİŞEHİR Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 1

KAYSERİ Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 2

KONYA Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 1

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabAh ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 11

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

KASTAMONU Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli -1

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı, iç ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarının yağmurlu, Artvin’in iç kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GİRESUN Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu 12

GÜMÜŞHANE Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli 5

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 13

TRABZON Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu 13

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu zamanla kuzeydoğu yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli 0

KARS Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli -1

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 10

VAN Parçalı ve az bulutlu 4

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 13

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 14

SANLIURFA Az bulutlu ve açık 15

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

  • KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatı, akşam kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), doğusu ilk saatlerde 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusu ilk saatlerde 4 ila 6 ( 30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anıda orta.

  • MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde pus ve sisli, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu, akşam güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

  • EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4(10-30 km/s), Orta ve Güney Ege 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

  • AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de Kuzey ve kuzeybatıdan (10-30 km/s), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğu, öğle ve akşam saatlerinde kuzeybatıdan (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş:İyi.

  • VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0