Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
17.12.2015 - 08:48

Yapılan son değerlendirmelere göre Batı Akdeniz Kıyıları, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir'in kuzeyi, Kırklareli, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, Sinop, G.antep, Kilis ve Ş.Urfa'nın yağmur ve sağanak yağışlı, Karaman ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: İç Ege ve Akdeniz'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in batısı ile Doğu Akdeniz kıyılarında kuvvetli(40-60 km/saat) marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • BUZLANMA VE DON UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • SİS UYARISI: Marmara'nın doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Çanakkale ve Bursa çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve güneybatı kesimlerinde kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/s) esmesi bekleniyor. 

EDİRNE Parçalı yer yer çok bulutlu 7

İSTANBUL Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 11

KIRKLARELİ Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri hafif yağmurlu 7

KOCAELİ Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 11

EGE 

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege Kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/s) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu ve çok bulutlu -1

DENİZLİ Parçalı bulutlu 10

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 10

MANİSA Parçalı bulutlu 9

AKDENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Antalya çevreleri ile zamanla Orta ve Doğu Akdeniz'in sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı, yer yer çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı 17

ANTALYA Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 16

HATAY Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13

MERSİN Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla Karaman çevrelerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Çok bulutlu 2

ÇANKIRI Çok bulutlu 0

ESKİŞEHİR Çok bulutlu 1

KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu 2

BATI KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu 4

DÜZCE Parçalı, yer yer çok bulutlu 9

KASTAMONU Parçalı, yer yer çok bulutlu, kıyı ilçeleri hafif yağmurlu 3

ZONGULDAK Parçalı, yer yer çok bulutlu 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, Samsun ve Ordu ile zamanla Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 3

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 10

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 2

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 11

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Hakkari çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM Parçalı bulutlu -3

KARS Parçalı bulutlu -4

MALATYA Parçalı bulutlu 7

VAN Parçalı yer yer çok bulutlu 5

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, G.Antep, Kilis ve Ş.Urfa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 11

GAZİANTEP Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

ŞANLIURFA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

SİİRT Parçalı bulutlu 10

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de kuvvetli fırtına, Marmara'da fırtına, Batı Karadeniz ve Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Batı Karadeniz'in batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), batısı akşam saatlerine kadar 5 ila 7( 40-60km/s), Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu ve yağmurlu Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-70 km/s) kuvvetinde, Dalga: 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 7 ila 9 (60-90 km/s), akşam saatlerinden sonra 6 ila 8 (50-70 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), kuzeyi ilk saatler 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde Dalga: 1,5 ila 2,5m Kuzey Ege 5,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, kuvvetli sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7( 40-60km/s), Antalya körfezi 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7( 40-60km/s), doğusu 4 ila 6 ( 30-50km/s), kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, orta ve batısı 3,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0