Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
10.12.2015 - 08:38

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden itibaren İstanbul'un kuzey ve doğusu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey ilçeleri ile gece saatlerinde Batı Karadeniz kıyılarının aralıklı ve hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzey ve doğusu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey ilçelerinin aralıklı ve hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzeyi aralıklı ve hafif yağmurlu 9

BİLECİK Parçalı yer yer çok bulutlu 8

BURSA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzeyi aralıklı ve hafif yağmurlu 11

İSTANBUL Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve doğusu aralıklı ve hafif yağmurlu 12

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 11

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 15

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 12

MUĞLA Az bulutlu ve açık 15

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 20

ANTALYA Az bulutlu ve açık 18

BURDUR Az bulutlu ve açık 14

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 19

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 10

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 9

KAYSERİ Az bulutlu ve açık 10

NİĞDE Az bulutlu ve açık 11

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kıyılarının hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 5

KARABÜK  Az bulutlu ve açık zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 9

SİNOP Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde hafif yağmurlu 12

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde hafif yağmurlu 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARTVİN Parçalı bulutlu 11

ORDU Parçalı yer yer çok bulutlu 14

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu 13

TRABZON Parçalı bulutlu 15

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM Az bulutlu ve açık 2

MALATYA Az bulutlu ve açık 12

ŞIRNAK Az bulutlu ve açık 12

VAN Az bulutlu ve açık 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 14

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 15

MARDİN Az bulutlu ve açık 15

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 17

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz hafif yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), doğusu 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan, akşam doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m batısı 1,5 ila 2,5m , Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu hafif yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), öğle saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), açıkları 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, orta ve kuzeyi 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; doğu ve güneydoğudan, akşam kuzeydoğudan, batısı akşam saatlerine kadar kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0