Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
25.11.2015 - 08:43

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, İzmir ve Çanakkale çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir çevreleri, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir. Bu sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz Kıyıları ile Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir çevreleri, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevreleri, akşam saatlerinden itibaren Çanakkale ve Tekirdağ ile Balıkesir'in batı ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra Balıkesir'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. 

BURSA Parçalı, zamanla çok bulutlu 20

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde güneyi ile akşam saatlerinden itibaren il geneli sağanak yağışlı 21

İSTANBUL Parçalı, zamanla çok bulutlu 20

KOCAELİ Parçalı, zamanla çok bulutlu 20

EGE 

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden itibaren İzmir çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ede'de güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu 16

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren il genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 19

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 17

UŞAK Parçalı bulutlu 17

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; gece saatlerinden itibaren Batı Akdeniz kıyılarında güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 24

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21

KAHRAMANMARAŞ Az bulutlu ve açık 20

MERSİN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 23

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 17

KAYSERİ Az bulutlu ve açık 17

KONYA Parçalı ve az bulutlu 18

NİĞDE Az bulutlu ve açık 19

BATI KARADENİZ 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu 17

DÜZCE Parçalı bulutlu 20

KARABÜK Parçalı bulutlu 19

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 19

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜMÜŞHANE Parçalı ve az bulutlu 14

ORDU Parçalı ve az bulutlu 21

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 24

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 20

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 9

ERZURUM Az bulutlu ve açık 11

IĞDIR Az bulutlu ve açık 13

MALATYA Az bulutlu ve açık 13

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 18

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 16

KİLİS Az bulutlu ve açık 20

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 21

DENİZLERDE HAVA

Ege'de öğle saatlerinde fırtınamsı rüzgar, akşam saatlerinde FIRTINA, Batı Akdeniz'de gece saatlerinde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz' de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı öğle saatlerinde kuzeydoğudan, gece saatlerinde tamamı güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), gece saatlerinde güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Kuzey Ege'de 4 ila 6 (30 ila 50 km/s), öğle saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/s),Akşam saatlerinde 6 ila 8(50-75 km/s), gece saatlerinde güney ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m yer yer 3,0 ila 4,0m Görüş: Orta, yağışta zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, batısı akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) akşam saatlerinde 4 ila 6 (30 ila 50 km/s), gece saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/s), Doğu Akdeniz'de: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), gece saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 1,5m yer yer 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0