Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
20.11.2015 - 08:46

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin büyük kısmında yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara, ve Kıyı Ege'de kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren Marmara ve Kıyı Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklendiğinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşım sorunları vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. 

BURSA Parçalı ve az bulutlu 23

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 20

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 21

TEKİRDAĞ Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde sisli 21

EGE 

Az bulutlu ve açık, zamanla kıyılarının parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 18

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 21

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık 18

MANİSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 23

ANTALYA Az bulutlu ve açık 23

HATAY Az bulutlu ve açık 22

MERSİN Az bulutlu ve açık 23

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 16

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 15

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 15

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 13

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 16

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 20

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde sisli 19

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 19

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 16

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 20

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 15

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 17

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 7

KARS Parçalı ve az bulutlu 7

MALATYA Az bulutlu ve açık 15

MUŞ Parçalı ve az bulutlu 12

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Batman çevrelerinde sis ve pus olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 17

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 18

SİİRT Az bulutlu ve açık 14

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 19

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de gece fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), batısı 4 ila 6 (30-50km/s), gece 5 ila 7 (40-60 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı 2,5, gece 3,0m Görüş:İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam 4 ila 6( 30-50km/s), gece 5 ila 7(40-60km/s) kuvvetinde, Dalga:0,5 ila 1,5m, gece 3,0m Görüş: İyi, sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20- 40km/s), gece 5 ila 7( 40-60km/s), Güney Ege 'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20- 40km/s), yer yer güneyden 2 ila 4 (10-30 km/s), kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyi gece 3,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, gündüz güneybatıdan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0