Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
13.11.2015 - 08:43

Yapılan son değerlendirmelere göre öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Bartın, Samsun'un doğu ilçeleri, Ordu ve Kastamonu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, Doğu Anadolu'nun güneyinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması (21-50 kg/m2) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların; akşam saatlerinde Ardahan çevrelerinde yoğun kar yağışına (20 cm ve üzeri) neden olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 22

EDİRNE Az bulutlu ve açık 23

İSTANBUL  Az bulutlu ve açık 18

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık 23

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 19

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 24

İZMİR Az bulutlu ve açık 22

MANİSA Az bulutlu ve açık 23

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 26

ANTALYA Az bulutlu ve açık 25

BELEK Az bulutlu ve açık 22

HATAY Az bulutlu ve açık 26

K.MARAŞ Az bulutlu ve açık 23

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 17

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 18

KAYSERİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 16

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Bartın çevreleri ile Kastamonu kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 17

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 19

KARABÜK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 19

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 16

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Doğu Karadeniz ve Ordu çevreleri ile Samsun'un doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarda batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 18

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu 16

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde doğu ilçeleri yerel sağanak yağışlı 19

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19

DOĞU ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, Ardahan ile akşam saatlerinde Erzurum, Kars ve Ağrı'nın kuzey ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Iğdır çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Ardahan çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BİNGÖL Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 14

ERZURUM  Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 8

KARS Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 6

MALATYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 16

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 19

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 21

SİİRT  Az bulutlu ve açık 16

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 22

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz'de fırtına, Orta Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu yer yer kuvvetli olmak üzere Orta ve Doğu Karadeniz yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; batı ve kuzeybatı, öğlen kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), doğusu kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), akşam 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle doğusu 8 (75 km/s), ilk saatlerde doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Orta ve Doğu Karadeniz'de 2,0 ila 3,0m, öğle saatlerinden sonra 4,0m, Görüş: İyi, kuvvetli yağış ve fırtına anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan, Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatı, ilk saatler doğusunda kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: Orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0