Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
10.11.2015 - 08:46

Yapılan son değerlendirmelere göre, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kastamonu, Karabük, Amasya, Tokat, Sivas, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile sabah ve gece saatlerinde Kastamonu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Göller Yöresi ile İç Anadolu'nun güney ve batısında yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Antalya, Mersin, Kahramanmaraş ve Malatya çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu, kuzey ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu 18

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 22

ISTANBUL Parçalı bulutlu 17

KIRKLARELI Parçalı ve az bulutlu 21

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren Güney Ege kıyılarında kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 12

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 19

İZMİR Az bulutlu ve açık 20

MANİSA Az bulutlu ve açık 21

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Antalya Körfezi ile Mersin ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 23

ANTALYA Az bulutlu ve açık 24

BURDUR Az bulutlu ve açık 17

HATAY Parçalı ve az bulutlu 21

İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Sivas çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güney ve batı kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu 13

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu 13

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 13

KAYSERİ Parçalı ve çok bulutlu 10

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri Kastamonu ve Karabük çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah ve gece saatlerinde Kastamonu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 11

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 15

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yağmurlu 13

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Amasya ve Tokat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Karadeniz kıyılarında batı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AMASYA Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 13

ÇORUM Parçalı yer yer çok bulutlu 11

SAMSUN Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; karla karışık yağmur ve yer yer kar, Iğdır ve Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde Malatya çevrelerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BİNGÖL Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu 12

ERZURUM Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 5

KARS Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 5

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 13

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Batman ve Siirt çevreleri ile Diyarbakır'ın doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde doğu ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 16

SİİRT  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 19

DENİZLERDE HAVA

Karadeniz'de fırtına; Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, orta ve doğusu yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, öğleden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) doğusunda öğleden sonra 5 ila 7 (40-60 km/s), gece 6 ila 8 (50-75 km/s) Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatı, batısı kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), gece açıkları 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta ve Doğu Karadeniz'de 2,0 ila 3,0m, gece 4,0m, Görüş: orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: batı ve kuzeybatı, ilk saatlerde kuzeybatıdan, 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeybatı, kuzeyi güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), güneyinde 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, güneyi 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 ( 20-40 km/s), ilk saatlerde 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgâr kuzeybatıdan, 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0