Görüş Bildir
Haberler
Dikkat! Meteoroloji'den Doğu Bölgelerimize Kuvvetli Yağış Uyarısı

Dikkat! Meteoroloji'den Doğu Bölgelerimize Kuvvetli Yağış Uyarısı

Onedio Medya
26.10.2015 - 08:49

Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kayseri, Sivas ve Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Yurdun kuzey ve batı kesimlerinde kuzey yönlerden, diğer yerlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kıyı Ege ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ( Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar v.b.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. 

BURSA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 17

EDİRNE Az bulutlu ve açık 18

İSTANBUL Parçalı bulutlu 18

SAKARYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 16

EGE 

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 16

AYDIN Az bulutlu ve açık 25

DENİZLİ Parçalı bulutlu 21

İZMİR Az bulutlu ve açık 22

AKDENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile sabah saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi ve Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ANTALYA Parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

MERSİN Parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde batı ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

OSMANİYE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

İÇ ANADOLU 

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kayseri ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 15

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 16

KAYSERİ Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 14

KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu 14

BATI KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi görülmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 15

KASTAMONU Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 13

SİNOP Parçalı yer yer çok bulutlu 17

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 15

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BAYBURT Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 11

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 16

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 13

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 15

DOĞU ANADOLU 

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin kuzeyi ile Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğusunda güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ARDAHAN Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 11

ERZURUM Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 13

MALATYA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

VAN Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Şanlıurfa çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 21

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

MARDİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 19

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, öğleden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

DENİZLERDE HAVA

Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de; kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısında 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan, Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısında 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0