Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
14.10.2015 - 08:40

Yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Bursa, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Bingöl, Muş, Batman ve Siirt ile İstanbul'un Anadolu Yakası, Elazığ ve Malatya'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması (21-75 kg/m2) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Bursa, Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevreleri ile İstanbul'un Anadolu Yakası'nın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde çevreleri hafif sağanak yağışlı 24

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu 22

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu Yakası sağanak yağışlı 23

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu 20

EGE 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ Az bulutlu 15 29

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 15 25

MANİSA Parçalı ve az bulutlu 13 27

MUĞLA Az bulutlu 12 28

AKDENİZ 

Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 31

ANTALYA Az bulutlu 29

HATAY Az bulutlu 30

ISPARTA Az bulutlu 24

İÇ ANADOLU 

Parçalı, kuzey ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Sivas çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu 21

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu 18

ESKİŞEHİR Parçalı yer yer çok bulutlu 19

KONYA Parçalı bulutlu 22

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Çok bulutlu 16

DÜZCE Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18

SİNOP Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18

ZONGULDAK Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

ORDU Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 19

SAMSUN Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 20

TOKAT Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 19

TRABZON Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 20

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimleri, Bingöl ve Muş çevreleri ile Elazığ ve Malatya'nın kuzey çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 16

HAKKARİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 20

KARS Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri sağanak yağışlı 21

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı yer yer çok bulutlu 27

GAZIANTEP Parçalı bulutlu 28

SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ŞANLIURFA Parçalı yer yer çok bulutlu 29

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), güneyi kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, batısı ilk saatler kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgâr: güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0