Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
02.10.2015 - 08:47

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Adana'nın doğusu, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Sivas, Kayseri'nin doğusu ile Tokat'ın sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların Kahramanmaraş, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Adıyaman, Rize, Artvin çevreleri ile Trabzon doğu, Diyarbakır'ın kuzey ilçelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Doğu bölgelerde 4 ila 7 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kahramanmaraş, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Adıyaman, Rize, Artvin çevreleri ile Trabzon doğu, Diyarbakır'ın kuzey ilçelerinde kuvvetli (21-50 mm), Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, heyelan, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, bölgenin kuzeydoğusu ile Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzeyinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 21

ÇANAKKALE Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu ilçeleri yerel sağanak yağışlı 22

İSTANBUL Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu 22

EGE

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu 23

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 27

MANİSA Parçalı bulutlu 28

MUĞLA Parçalı ve az bulutlu 28

AKDENİZ

Parçalı, iç ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş ile Adana'nın doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kahramanmaraş ile Osmaniye'nin doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde doğusu sağanak yağışlı 32

ANTALYA Az bulutlu 30

HATAY Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 31

ISPARTA Parçalı bulutlu 26

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Sivas ile Kayseri'nin doğusunun kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu 23

ÇANKIRI Parçalı yer yer çok bulutlu 24

ESKİŞEHİR Parçalı yer yer çok bulutlu 21

KONYA Parçalı bulutlu 24

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı çok bulutlu 20

DÜZCE Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 20

KASTAMONU Çok bulutlu, öğle saatlerinde kıyı kesimleri sağanak yağışlı 20

SİNOP Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 25

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 mm), Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51- 100 mm) olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı yer yer çok bulutlu 26

ÇORUM Parçalı yer yer çok bulutlu 23

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 25

TRABZON Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 24

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Malatya, Tunceli, Elazığ ve Bingöl çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

HAKKARİ Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 25

KARS Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 25

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Adıyaman çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 27

GAZİANTEP Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

SİİRT  Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

ŞANLIURFA Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), akşam saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50km/s); Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), ilk saatlerde doğusunda güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi. yağışta orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0