Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
21.09.2015 - 08:48

Doğu Anadolu'nun batısı, Manisa, Balıkesir, Sinop, Giresun, Kayseri, Gümüşhane, Bayburt, Antalya, Isparta, Burdur, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri ile gece saatlerinde İzmir, Muğla ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey kesimlerde kuzeyli, iç ve güney bölgelerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güneydoğu kesimleri ile Balıkesir çevrelerinin yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

EDİRNE Parçalı az bulutlu 32

İSTANBUL Parçalı bulutlu 28

KIRKLARELİ Parçalı az bulutlu 31

EGE

Parçalı bulutlu, iç kesimleri ile gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

DENİZLİ Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

İZMİR Parçalı bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

MANİSA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Antalya, Isparta ve Burdur çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

HATAY Parçalı çok bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimleri ile Kayseri çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölgenin doğusunda güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

KONYA Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 28

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri ile Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı bulutlu 29

BOLU Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

DÜZCE Parçalı yer yer çok bulutlu 29

SİNOP Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz ile Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

ORDU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu 26

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, kuzey ve batısının parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölgenin batısında güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BİNGÖL Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

ERZURUM  Parçalı bulutlu 27

KARS Az bulutlu 26

MALATYA Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu, bölgenin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 35

GAZİANTEP Parçalı bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

SİİRT  Parçalı bulutlu 35

ŞANLIURFA Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 33

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu; Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş:İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinden itibaren 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege'de doğu ve güneydoğu, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, zamanla doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde,Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0