Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
19.09.2015 - 08:27

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla güneybatı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Cumartesi) Muğla çevreleri, Aydın'ın doğu ilçeleri ile Antalya'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA Az bulutlu 30

ÇANAKKALE Az bulutlu ve açık 29

EDİRNE Az bulutlu ve açık 32

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 28

EGE

Az bulutlu ve açık, bölgenin güney kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla çevreleri ile Aydın'ın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege'nin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 31

DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu 35

İZMİR Az bulutlu ve açık 29

KÜTAHYA Az bulutlu 31

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu; Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 35

ANTALYA Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 28

KAHRAMANMARAŞ Parçalı ve az bulutlu 37

MERSİN Az bulutlu ve açık 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 32

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 32

KONYA Az bulutlu ve açık 30

NİĞDE Az bulutlu ve açık 31

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve az bulutlu 28

BOLU Parçalı ve az bulutlu 30

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 32

SİNOP Parçalı ve az bulutlu 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORDU Parçalı bulutlu 28

SAMSUN Parçalı bulutlu 27

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 34

TRABZON Parçalı bulutlu 27

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Az bulutlu ve açık 26

KARS Az bulutlu ve açık 25

MALATYA Az bulutlu ve açık 33

VAN Az bulutlu ve açık 24

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 36

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 34

MARDİN Az bulutlu ve açık 33

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 36

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı güneydoğudan, öğle saatlerinde kuzeydoğudan 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Doğu Karadeniz'in doğusu 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, akşam saatlerinde 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Güney Ege'nin güneyi aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), sabah saatlerinde 6 (30-50 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneydoğudan, güneyi güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), açıkları kuzeybatıdan 5 (40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde kuzeyi 1,5 ila 2,5m, , Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, öğle saatlerinde Orta Akdeniz kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0