Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
18.09.2015 - 08:42

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Samsun çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Trabzon, Van, Hakkari, Ağrı çevreleri ile Bitlis'in doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Bartın çevrelerinde yer yer sis olayı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında, yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. 

BURSA Parçalı ve az bulutlu 30

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 32

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 27

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 30

EGE 

Az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege'nin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 31

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 37

İZMİR Az bulutlu ve açık 32

MANİSA Az bulutlu ve açık 35

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 36

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 30

HATAY Az bulutlu ve açık 34

MERSİN Az bulutlu ve açık 33

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 32

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 31

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 31

KONYA Az bulutlu ve açık 32

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Bartın çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli 28

BOLU Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli 30

DÜZCE Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli 30

SİNOP Parçalı ve az bulutlu 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Az bulutlu, kıyı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Samsun ile zamanla Trabzon çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 31

ORDU Parçalı ve çok bulutlu 27

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 26

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 26

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Van, Hakkari ve Ağrı çevreleri ile Bitlis'in doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 25

HAKKARİ Parçalı ve zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 24

MALATYA Az bulutlu ve açık 33

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 36

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 36

SİİRT Az bulutlu ve açık 35

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 36

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m; batısında 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), ilk saatler 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s) Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, güneyi 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu:Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0