Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
11.09.2015 - 08:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Trakya, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Çorum, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksama vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 35

ÇANAKKALE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

EDİRNE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

İSTANBUL  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 37

İZMİR Az bulutlu ve açık 34

MUĞLA Az bulutlu ve açık 36

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz'de toz taşınımı bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 38

ANTALYA Az bulutlu ve açık 36

BURDUR Az bulutlu ve açık 36

OSMANİYE Az bulutlu ve açık 38

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Çankırı ve Kırıkkale çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde doğu ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

KONYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

SİVAS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

KASTAMONU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

SİNOP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 37

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Çorum çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAYBURT Parçalı bulutlu 33

ÇORUM Parçalı bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

SAMSUN Parçalı bulutlu 28

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu 27

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batısında hafif toz taşınımı bekleniyor.

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 29

MALATYA Az bulutlu ve açık 36

VAN Az bulutlu ve açık 28

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batısında toz taşınımı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 40

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 38

KİLİS  Az bulutlu ve açık 40

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam 5 ila 7 (40-60 km/s), Doğu Karadeniz'de; batısında kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusunda batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga:1,0 ila 2,0m, batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de; kuzeyinde doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), güneyinde güneybatıdan, öğle kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Güney Ege'de; batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), güneyinde 3 ila 5( 20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğlen Batı Akdeniz'in batısında kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: Orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0