Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
21.08.2015 - 08:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam eden hava sıcaklığının hafta sonunda kuzey, iç ve doğu kesimlerde azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Hatay'ın İskenderun ilçesi, Balıkesir'in kuzey ve Çanakkale'nin kuzeydoğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri ile Balıkesir'in kuzey ve Çanakkale'nin kuzeydoğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı bulutlu 32

İSTANBUL Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 31

KIRKLARELİ Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

KOCAELİ Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 32

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 37

İZMİR Az bulutlu ve açık 33

MANİSA Az bulutlu ve açık 36

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu ile iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, ilk saatlerde Hatay'ın İskenderun ilçesinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 34

ANTALYA Az bulutlu ve açık 31

HATAY Parçalı bulutlu, ilk saatlerde İskenderun çevreleri sağanak yağışlı 32

OSMANİYE Parçalı ve az bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Ankara çevreleri ile öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatler ile öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ÇANKIRI Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 35

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Bolu ve Karabük çevrelerinin, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

DÜZCE Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

KARABÜK Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 37

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 34

SAMSUN Parçalı bulutlu 28

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 33

TRABZON Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde doğu ilçeleri, öğle saatlerinde il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 39

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

KARS Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 31

MALATYA Az bulutlu ve açık 38

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 41

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 39

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 41

SİİRT Az bulutlu ve açık 41

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz'in batısı ile Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), batısı kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), gece saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0