Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
19.08.2015 - 08:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Yurdumuzun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra, Kırklareli'nin doğusu, Tekirdağ'ın kuzeydoğusu, İstanbul'un batısı, Kastamonu ve Karabük’ün güneyi, Ankara’nın kuzeyi, Çorum'un batı ilçeleri, Çankırı, Samsun, Giresun, Ordu çevreleri, Trabzon'un batı ve iç kesimleri ile Rize'nin iç kesimlerinin, akşam saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Kırklareli'nin doğusu, Tekirdağ'ın kuzeydoğusu, İstanbul'un batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu 35

İSTANBUL  Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu öğleden sonra batısı kısa süreli ve mevzi sağanak yağışlı 33

KOCAELİ Parçalı ve az bulutlu 34

SAKARYA  Parçalı ve az bulutlu 33

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 30

AYDIN Az bulutlu ve açık 39

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 37

İZMİR Az bulutlu ve açık 35

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 36

ANTALYA Az bulutlu ve açık 31

HATAY Az bulutlu ve açık 36

OSMANİYE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 37

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Ankara'nın kuzey kesimleri ile Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 31

KAYSERİ Az bulutlu ve açık 37

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Kastamonu ve Karabük’ün güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

KARABÜK  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra güney kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36

KASTAMONU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra güney kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Çorum'un batı ilçeleri, Samsun, Giresun, Ordu çevreleri, Trabzon'un batı ve iç kesimleri ile Rize'nin iç kesimlerinin, akşam saatlerinden itibaren Orta ve Doğu karadeniz kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GİRESUN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 30

SAMSUN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 36

TRABZON Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra batı ve iç kesimleri, akşam saatlerinden itibaren il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 30

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, geçeceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 40

ERZURUM  Parçalı ve az bulutlu 32

KARS Parçalı ve az bulutlu 32

MALATYA Az bulutlu ve açık 39

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 42

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 40

MARDİN Az bulutlu ve açık 37

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 41

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu sağanak yağışlı Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'de 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, akşam 2,0m Görüş:İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), yer yer 4 ila 6 ( 30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), yer yer 3 ila 5(20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, yer yer 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0