Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
14.08.2015 - 08:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Afyonkarahisar, Kütahya'nın doğusu, Isparta, Osmaniye, Toroslar mevkii, Hatay'ın kuzey kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu, Ankara, Eskişehir, Konya'nın kuzey ve batısı, Çankırı, Trabzon'un iç kesimleri, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Sabah saatlerinde İstanbul'un Anadolu yakasında yer yer pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, Ege ve Akdeniz'de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerimizde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in doğusunda kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah saatlerinde İstanbul'un Anadolu yakasında yer yer pus hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık 35

BURSA Parçalı ve az bulutlu 34

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 32

KOCAELİ Parçalı ve az bulutlu 34

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ile Kütahya'nın doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

DENİZLİ Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 36

İZMİR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 33

MANİSA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 36

AKDENİZ

Az bulutlu, iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu Isparta, Osmaniye, Toroslar mevkii, Hatay'ın kuzey kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

ANTALYA Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 32

BURDUR Parçalı ve az bulutlu 36

ISPARTA Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya'nın kuzey ve batı kesimleri ile Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren parçalı bulutlu, akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

KAYSERİ Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 35

SİVAS Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 35

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Az bulutlu ve açık 31

BOLU Parçalı bulutlu 32

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 36

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimleri ile Trabzon'un iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GİRESUN Parçalı bulutlu 30

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 30

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 35

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 32

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 40

ERZURUM Parçalı bulutlu 33

MALATYA Az bulutlu ve açık 39

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Az bulutlu ve açık 42

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 40

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 38

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeydoğudan 2 ila 4(10-30km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, öğleden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinde 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, akşam saatlerinde yer yer 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu, İskenderun Körfezi sağanak yağışlı Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, Batı Akdeniz'in batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş:İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğle saatlerinden sonra 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, öğle saatlerinden sonra yer yer 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0