Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, İzmir, Bilecik, Balıkesir'in güneydoğusu, Bursa'nın güneyi, Bolu, Eskişehir, Ordu'nun iç kesimleri, Artvin, Kars, Ardahan ile Erzurum'un kuzeyinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Kütahya ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI : Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR : Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara'nın güneybatısı, öğle saatlerinde Akdeniz kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Kütahya ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Bilecik, Bursa'nın güneyi ile Balıkesir'in güneydoğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde bölgenin güneybatısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BALIKESİR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde güneydoğusu yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 32

BURSA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde güney ilçeleri olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ISTANBUL Parçalı ve az bulutlu 32

KIRKLARELI Parçalı bulutlu 33

EGE

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde İç Ege ve İzmir çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Kütahya ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

DENİZLİ Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

IZMIR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak  yağışlı 30

MANISA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu 36

ANTALYA Az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu yerel sağanak yağışlı 31

BURDUR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36

HATAY Parçalı ve az bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde kuzeybatısının parçalı bulutlu ve Eskişehir çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 34

CANKIRI Parçalı ve az bulutlu 34

ESKISEHIR Parçalı bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 32

BATI KARADENİZ

Az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Bolu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 31

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 37

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 28

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin ile Ordu'nun iç kesimlerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 34

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 30

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 33

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kars, Ardahan ile Erzurum'un kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 31

ERZURUM Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

KARS Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

MALATYA Az bulutlu ve açık 38

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık 41

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 37

SANLIURFA Az bulutlu ve açık 42

SIIRT Az bulutlu ve açık 39

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz'de 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzeydoğudan 4 ila 6 (saatte 30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0