Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin az bulutlu ve açık, iç kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, ilk saatlerde Düzce çevrelerinin, öğleden sonra Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Kastamonu, Muğla ve Antalya'nın iç kesimleri, Bolu ve Karabük'ün güneyi, Çankırı'nın batısı ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığının; Akdeniz kıyısında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 3-7 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, zamanla güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Cumartesi) Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusu ile zamanla güneydoğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BALIKESİR Parçalı bulutlu 34

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

ISTANBUL Parçalı ve az bulutlu 30

KIRKLARELI Az bulutlu ve açık 34

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Afyonkarahisar çevreleri ile Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 31

DENİZLİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 37

IZMIR Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 34

MANISA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 38

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Burdur ve Isparta çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 35

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra batısının iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 31

BURDUR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 34

HATAY Az bulutlu ve açık 34

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Çankırı'nın batısı ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kuzeybatı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 36

CANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra batı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 37

ESKISEHIR Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu 33

SİVAS Az bulutlu ve açık 36

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, ilk satlerde Düzce çevrelerinin, öğleden sonra Bolu ve Karabük'ün güney ile Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, öğleden sonra güney kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 32

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, ilk saatlerde sağanak yağışlı 32

KARABÜK Az bulutlu ve açık, öğleden sonra güney kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 37

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Az bulutlu ve açık 38

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 29

TOKAT Az bulutlu ve açık 39

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 30

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Cumartesi) Malatya çevrelerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28

MALATYA Az bulutlu ve açık 38

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık 42

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 40

SANLIURFA Az bulutlu ve açık 43

SIIRT Az bulutlu ve açık 41

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4(10-30km/s),Orta Karadeniz'de 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Güney ve güneybatı, gece doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatı, gündüz güneyinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, gündüz güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0