Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
17.07.2015 - 08:27 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 08:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Güney Ege ile Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık 30

BURSA Az bulutlu ve açık 31

İSTANBUL Az bulutlu ve açık 30

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık 31

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 29

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 35

İZMİR Az bulutlu ve açık 34

MANİSA Az bulutlu ve açık 35

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık,doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 36

ANTALYA Az bulutlu ve açık 39

BURDUR Az bulutlu ve açık 34

HATAY Az bulutlu ve açık 32

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve doğu kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 30

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık 30

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 29

SİVAS Az bulutlu ve açık 26

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 27

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 27

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 31

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 25

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 28

SAMSUN Parçalı, yer yer çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 26

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu; Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari ve Van çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BİTLİS Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ERZURUM  Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

KARS Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

MALATYA Az bulutlu ve açık 35

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 40

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 37

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

SİİRT  Parçalı ve az bulutlu 39

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu,Doğu Karadeniz sağanak yağışlı Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam doğu ve kuzeydoğu, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), öğle 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş:İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), Orta Ege'de kuzeyden 5 ila 7 (40-60 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), ilk saatlerde kuzeyden 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde batısı 2,5m Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0