Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
11.07.2015 - 09:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Tokat, Denizli, Muğla ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette,Marmara ile Ege Kıyılarında kuvvetli olarak(30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, bölgenin kuzey kıyıları, öğle saatlerinden sonra Bölgenin doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

İSTANBUL Parçalı bulutlu, kuzey kesimleri ile öğle saatlerinden sonra Anadolu yakası kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli ve Muğla çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 29

DENİZLİ Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

İZMİR Az bulutlu ve açık 33

MANİSA Az bulutlu ve açık 36

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz ile zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu 33

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 34

BURDUR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

HATAY Az bulutlu ve açık 32

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

ÇANKIRI Parçalı bulutlu 31

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

SİVAS Parçalı bulutlu 27

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu, kıyıları ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

DÜZCE Parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

KARABÜK Parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kıyıları ve Artvin çevreleri ile gece saatlerinde Tokat çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı yer yer çok bulutlu 31

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

TOKAT Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 30

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

MALATYA Az bulutlu ve açık 35

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 37

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

SİİRT Az bulutlu ve açık 38

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, doğusu kuzeybatıdan, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde kısa süreli sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), güneyi kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, güneyinde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0