Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
22.06.2015 - 08:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri ile Edirne, Afyonkarahisar, Kütahya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Ordu ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor. 

Yağışların; öğleden sonra Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile Çanakkale'nin Gelibolu, Eceabat, Lapseki, Ezine, Ayvacik, Gökçeada, Bozcada ve Merkez, Balıkesir'in Edremit, Ankara'nın Kızılcahamam, Çubuk ve Kalecik ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey, iç ve batı kesimlerde kuzey yönlerden, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile Çanakkale'nin Gelibolu, Eceabat, Lapseki, Ezine, Ayvacik, Gökçeada, Bozcada ve Merkez, Balıkesir'in Edremit, Ankara'nın Kızılcahamam, Çubuk ve Kalecik ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su bakını, yıldırım, yerel dolu vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin güney ve doğusu ile Edirne çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Balıkesir'in Edremit ile Çanakkale'nin Gelibolu, Eceabat, Lapseki, Ezine, Ayvacik, Gökçeada, Bozcada ve Merkez ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

ÇANAKKALE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Gelibolu, Eceabat, Lapseki, Ezine, Ayvacik, Gökçeada, Bozcada ve Merkez ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24

EDİRNE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

İSTANBUL Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Anadolu Yakası sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

KIRKLARELİ Parçalı zamanla çok bulutlu 24

EGE 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğleden sonra Kıyı Ege'de kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

DENİZLİ Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 30

İZMİR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 29

MANİSA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 31

MUĞLA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 30

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

HATAY Parçalı bulutlu 30

MERSİN Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, Çankırı ile öğleden sonra Ankara, Eskişehir ve Konya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara'nın Kızılcahamam, Çubuk ve Kalecik ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Kızılcahamam, Çubuk ve Kalecik ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 27

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 26

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

SİVAS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27

BATI KARADENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Kastamonu ile öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

KARABÜK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu 23

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Az bulutlu ve açık, Doğu Karadeniz ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 30

SAMSUN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 26

TOKAT Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 29

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 25

MALATYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

VAN Az bulutlu ve açık 26

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 36

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 33

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 37

SİİRT Az bulutlu ve açık 35

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz'de 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra güneyi sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Kuzey Ege sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), akşam 4 ila 6 (30-50 km/s), Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğlen kuzeyi 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0