Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
16.06.2015 - 08:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri, Eskişehir, Bolu, Düzce, Karabük, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların öğle saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önmeli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su bakını vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, Çanakkale ve Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri dışında bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İSTANBUL  Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

SAKARYA  Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

TEKİRDAĞ Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Manisa, Denizli, Uşak ve Kütahya ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 28

DENİZLİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu , öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu , öğle saatlerinde iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

MUĞLA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 31

ANTALYA Az bulutlu ve açık 36

ISPARTA Az bulutlu ve açık 29

MERSİN Az bulutlu ve açık 29

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 28

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 26

KONYA Parçalı ve az bulutlu 28

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

KASTAMONU Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 27

SİNOP Parçalı ve az bulutlu 25

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

RİZE Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

SAMSUN Parçalı bulutlu 27

TOKAT Parçalı bulutlu 27

TRABZON Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AĞRI  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 21

MALATYA Parçalı, yer yer çok bulutlu 28

VAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 32

MARDİN Parçalı ve az bulutlu 31

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 35

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğle saatlerinden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de batı ve kuzeybatı, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatı, gece ve sabah saatlerinde batısında kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatı, gece saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.Yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0