Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
15.06.2015 - 08:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Sivas, Kayseri, Yozgat, Ordu, Erzurum, Ardahan ve Kars çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmara Bölgesi ve güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Az bulutlu ve açık 31

ÇANAKKALE Az bulutlu ve açık 31

İSTANBUL  Parçalı ve az bulutlu 28

YALOVA Parçalı ve az bulutlu 29

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 26

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 32

İZMİR Az bulutlu ve açık 33

MUĞLA Az bulutlu ve açık 32

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 30

ANTALYA Az bulutlu ve açık 34

BURDUR Parçalı ve az bulutlu 30

OSMANİYE Parçalı ve az bulutlu 30

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas, Kayseri ve Yozgat çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 28

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 27

NİĞDE Parçalı ve çok bulutlu 26

SİVAS Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

BATI KARADENİZ

Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı bulutlu 27

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 27

SİNOP Parçalı bulutlu 25

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 24

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Samsun dışında bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 25

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı kesimleri ile Erzurum, Ardahan ve Kars çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

IĞDIR Parçalı ve çok bulutlu 32

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

VAN Parçalı bulutlu 24

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı bulutlu 34

BATMAN Parçalı ve az bulutlu 35

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 34

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 32

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), doğusu batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Orta Karadeniz'de 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Güney ve güneydoğudan, akşam güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğleden sonra güneyi 6 (50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m güneyi 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0m ila 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, öğleden itibaren güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0