Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
13.06.2015 - 08:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülmesi beklenen yağışların; öğleden sonra Afyonkarahisar ve Isparta çevreleri ile Konya'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde sis görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra Afyonkarahisar ve Isparta çevreleri ile Konya'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, heyelan vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, öğleden sonra Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bursa: Parçalı bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

Çanakkale: Parçalı ve az bulutlu 31

İstanbul: Parçalı bulutlu 27

Kırklareli: Parçalı ve az bulutlu 31

EGE

Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Afyon Karahisar: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor 22

Denizli: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

İzmir: Parçalı bulutlu 32

UşakParçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

AKDENİZ

Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AdanaParçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Toroslar Mevkii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

Antalya: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

BurdurParçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

HatayParçalı bulutlu 29

İÇ ANADOLU

Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Konya'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AnkaraParçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

Çankırı: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

Karaman: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

SivasParçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde sis görülmesi bekleniyor.

BoluParçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DüzceParçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

Karabük: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ZonguldakParçalı zamanla yer yer çok bulutlu 22

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde kıyıları, öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

OrduParçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

Rize: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ErzurumAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 25

Hakkari: Az bulutlu ve açık 27

Malatya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

Muş: Az bulutlu ve açık 29

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DiyarbakırAz bulutlu ve açık 34

Gaziantep: Az bulutlu ve açık 30 

ŞanlıurfaAz bulutlu ve açık 32

Mardin: Az bulutlu ve açık 34

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ: Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan, Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA: Hava Durumu: Parçalı bulutlu Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE: Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeybatı, kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ: Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) öğle saatlerinde Orta Akdeniz'de 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ: Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0