Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
09.06.2015 - 08:41 Son Güncelleme: 09.06.2015 - 08:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum, Erzincan ve Konya'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların öğle saatlerinden sonra Amasya ve Tokat çevreleri, Samsun ve Sinop'un iç kesimleri ile Kastamonu'nun doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların öğle saatlerinden sonra Amasya ve Tokat çevreleri, Samsun ve Sinop'un iç kesimleri ile Kastamonu'nun doğusunda yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İSTANBUL Parçalı yer yer çok bulutlu 24

KIRKLARELİ Parçalı yer yer çok bulutlu 24

SAKARYA  Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İZMİR Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

MANİSA Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

UŞAK Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu 31

ANTALYA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

HATAY Parçalı bulutlu 33

KAHRAMANMARAŞ Parçalı bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri ile Konya'nın kuzey kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ÇANKIRI Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

SİVAS Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Sinop iç kesimleri ile Kastamonu'nun doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

DÜZCE Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

SİNOP Parçalı yer yer çok bulutlu, iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

ZONGULDAK Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Samsun'un iç kesimleri ile Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

ORDU Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeyinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan ve Kars ile Erzurum ve Erzincan'ın kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM  Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

HAKKARİ Parçalı ve az bulutlu 29

KARS Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

MALATYA Parçalı bulutlu 32

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 35

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 33

SİİRT  Parçalı ve az bulutlu 34

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 36

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, batısı ile zamanla geneli sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, akşam saatlerine kadar batısı kuzeybatıdan, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerine kadar doğusu güneybatıdan 2 ila 4( 10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, sabah ilk saatler güneyi kuzeybatıdan, gece kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege'de batı ve kuzeybatıdan, gece kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinden itibaren güneyi 6 (50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinden itibaren Güney Ege'nin güneyi yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), sabah ilk saatlerde doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, sabah ilk saatler Doğu Akdeniz'in doğusu 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerine kadar 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, akşam saatlerine kadar yer yer 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0