Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
19.05.2015 - 08:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin az bulutlu ve açık zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin, Çankırı ve Sivas ile Ankara'nın kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Bu sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı, doğu kesimler ile Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kısa süreli olmak üzere kuvvetlice (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

ÇANAKKALE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28

EDİRNE Az bulutlu ve açık 32

İSTANBUL  Az bulutlu ve açık 26

EGE

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri ile zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu 29

DENİZLİ Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu 33

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu 31

MUĞLA Az bulutlu ve açık 29

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 36

ANTALYA Az bulutlu ve açık 29

ISPARTA Az bulutlu ve açık 29

MERSİN Az bulutlu ve açık 33

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Çankırı ve Sivas ile Ankara'nın kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 32

KONYA Parçalı ve az bulutlu 32

SİVAS Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Karabük, Kastamonu ve Sinop'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

KASTAMONU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

SİNOP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 25

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum, Amasya ve Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ilk saatlerde kıyılarında yer yer sis bekleniyor.

ARTVİN Parçalı ve az bulutlu 24

SAMSUN Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah ilk saatlerde kıyı kesimlerinde yer yer sis bekleniyor. 21

TOKAT Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 22

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BİNGÖL Parçalı ve az bulutlu 28

ERZURUM  Parçalı ve az bulutlu 21

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 29

ŞIRNAK Parçalı ve az bulutlu 27

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Az bulutlu ve açık 33

BATMAN Az bulutlu ve açık 32

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 31

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 32

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz'de fırtına bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Doğu Karadeniz'in batısı yer yer sis ve puslu, Rüzgâr Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğlenden sonra 6 ila 8 (50-75 km/s), batısı 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), doğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Batı Karadeniz 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), güneyi güneydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan, akşam güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam güneybatıdan, Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, öğleden sonra batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzeydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0