Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
18.05.2015 - 08:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Çankırı, Yozgat, Sivas, Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle batı ve güneybatı, doğu kesimler ile Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

BURSA Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 31

EDİRNE Az bulutlu 32

İSTANBUL Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 27

KIRKLARELİ Az bulutlu 29

EGE 

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 29

İZMİR Az bulutlu ve açık 33

MANİSA Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde doğu kesimleri parçalı bulutlu 35

MUĞLA Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu 32

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu 37

ANTALYA Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu 30

HATAY Az bulutlu ve açık 37

MERSİN Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu 32

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri ve Ankara'nın kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

KONYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

BATI KARADENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

KASTAMONU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

SAMSUN Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 22

TOKAT Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

TRABZON Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 22

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Erzincan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZİNCAN Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ERZURUM Parçalı bulutlu 19

KARS Parçalı bulutlu 19

MALATYA Az bulutlu ve açık 28

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 30

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 32

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 36

SİİRT Az bulutlu ve açık 30

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneydoğudan, akşam kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, öğlen batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0