Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
30.04.2015 - 08:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimleri ile Isparta, Burdur ve Konya çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde artmaya devam ederken, batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Akdeniz Kıyıları'nda sabah ve öğle saatlerinde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Doğu Anadolu'nun doğusunda güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Güneyli rüzgarlarla birlikte Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, Sakarya ve Bilecik çevreleri ile öğle saatlerinde Kırklareli, Tekirdağ'ın kuzey ve doğusu, Edirne'nin güneyi ve Çanakkale'nin doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı, doğu kesimleri çok bulutlu 21

EDİRNE Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde güney kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

İSTANBUL Parçalı, batı kesimleri yer yer çok bulutlu 21

KIRKLARELİ Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

EGE

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri ile zamanla İç Ege'nin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinde güney kesimleri çok bulutlu 20

İZMİR Az bulutlu ve açık 25

MANİSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

MUĞLA Az bulutlu ve açık 24

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu, gece saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu 25

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 28

HATAY Az bulutlu ve açık 25

MERSİN Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 23

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, kuzey kesimleri ile zamanla batısının parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin, gece saatlerinde Konya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

ÇANKIRI Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 20

KONYA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 22

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

DÜZCE Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22

KASTAMONU Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

ZONGULDAK Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

TOKAT Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Bingöl, Muş ve Tunceli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin doğusunda güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor. Güneyli rüzgarlarla birlikte bölgenin güneydoğusunda toz taşınımı beklenmektedir.

ERZİNCAN Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

ERZURUM  Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimleri, öğle saatlerinde il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

KARS Parçalı bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

MALATYA Az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 24

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde kuzeyinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneyli rüzgarlarla birlikte bölgede toz taşınımı beklenmektedir.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 27

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 26

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 30

SİİRT  Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 27

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s), Batı Karadeniz'in doğusu ile Orta Karadeniz'de 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz'in doğusu ile Orta Karadeniz'de 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), sabah ve öğle saatlerinde Kuzey Ege ile Güney Ege'nin güneyinde 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,5 ila 0,75m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0