Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
24.04.2015 - 08:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğu bölgelerinde aralıklı yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının; ülkemizin iç ve batı kesimlerinde 2 ila 6 derece artacak, Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı doğu kesimler ile zamanla batı kesimlerde güneyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in kuzey kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde; İç Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Marmara’nın güneydoğusu, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif, bu bölgelerin yükseklerinde (1000 metre ve üzeri) orta kuvvette zirai don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı zirai faaliyetlerde bulunan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunun yükseklerinde sabah ve gece saatlerinde hafif don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu 18

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 22

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 15

KOCAELİ Parçalı ve az bulutlu 18

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 14

AYDIN Az bulutlu 23

İZMİR Az bulutlu 20

MUĞLA Az bulutlu 19

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeyinde kuzey yönlerden kuvvetli (30- 50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 21

ANTALYA Az bulutlu 22

ISPARTA Az bulutlu 15

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve doğusunda kuzey yönlerden kuvvetli (30- 50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 12

ESKİŞEHİR Az bulutlu 15

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 9

KONYA Parçalı ve az bulutlu 12

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

BARTIN Az bulutlu 15

BOLU Parçalı ve az bulutlu 14

KASTAMONU Parçalı ve az bulutlu 14

ZONGULDAK Az bulutlu 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.

RİZE Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 11

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 14

TOKAT Parçalı bulutlu 11

TRABZON Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 10

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur, bölgenin kuzey ve doğu kesimleri ile yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARDAHAN  Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 2

ERZİNCAN Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7

ERZURUM  Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 3

MALATYA Çok bulutlu ve ilk saatlerde doğu kesimleri aralıklı yağmurlu 9

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 14

MARDİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 8

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 16

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatı zamanla güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s), ilk saatler 3 ila 5 (20-40km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6(30-50km/s), zamanla 3 ila 5 (20-40km/s), kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, doğusu yer yer 2,5m Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatı, zamanla güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğu 2 ila 4 (10-30km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı gece güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6(30-50km/s), zamanla güneybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatı zamanla güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), zamanla 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, yağmurlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (10-30km/s), öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,5 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0