Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
01.04.2015 - 08:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğu kesimleri, zamanla kuzeybatısı ile Antalya ve Muğla çevrelerinde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, bu sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, batı ve zamanla iç bölgelerde kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, Trakya ile zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde güney ve doğusunda yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın güney ve batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

EGE

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyıları ile gece Muğla çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı zamanla çok bulutlu 16

İZMİR Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kuzey kıyıları sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

MANİSA Parçalı zamanla çok bulutlu 18

MUĞLA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

AKDENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Antalya çevrelerinin yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra batısının iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı zamanla çok bulutlu 20

ANTALYA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yer yer sağanak yağışlı 19

HATAY Parçalı zamanla çok bulutlu 20

MERSİN Parçalı zamanla çok bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzeydoğusu ile akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimlerinin çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Sivas çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güneyinde yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA Genellikle parçalı, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu 17

ÇANKIRI Genellikle parçalı, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu 16

ESKİŞEHİR Genellikle parçalı, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu 18

KONYA Parçalı bulutlu ve sabah saatlerinde sisli 17

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde kıyılarının, gece bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 18

DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 21

KASTAMONU Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 17

ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin ve Bayburt çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 21

SAMSUN Parçalı çok bulutlu ve sabah saatlerinde yer yer sisli 15

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 19

TRABZON Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusu ile Erzincan, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, bu sabah ilk saatlerde doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı ve çok bulutlu 15

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, bu sabah ilk saatlerde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. 9

KARS Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, bu sabah ilk saatlerde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. 10

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 16

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 16

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege açıklarında ve akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu ile zamanla Batı Karadeniz yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneydoğudan, sabah ilk saatler doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat), sabah ilk saatler batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), sabah ilk saatler doğusu güneybatıdan, öğlen batısı güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, öğlen kuzeyi ile akşam geneli kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan, sabah güneydoğudan, akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat), gece 5 ila 7 (40-60 km/saat), Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), öğlen kuzeyi 4 ila 6 (30-50 km/saat), açıkları güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m yarın Güney Ege açıkları ile gece Kuzey Ege'de 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Batı Akdeniz aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah ilk saatler doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat), öğle saatlerinden itibaren batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s), akşam saatlerinden itibaren batısı 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan, doğusu kuzeybatıdan, akşam saatlerinden sonra güneydoğudan 2 ila 4 (10- 30km/s)kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,50m, Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0