Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
31.03.2015 - 08:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin genelinde aralıklarla beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 

Yağışların İzmir, Manisa ve Aydın ile öğle saatlerinden itibaren Muğla ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, batı bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:  Yağışların İzmir, Manisa ve Aydın ile öğle saatlerinden itibaren Muğla ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

EGE

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İzmir ve Manisa çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

İZMİR Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 16

MANİSA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 16

MUĞLA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 12

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20

ANTALYA Parçalı yer yer çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilir. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 17

HATAY Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

MERSİN Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20

İÇ ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

ÇANKIRI Parçalı çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

ESKİŞEHİR Parçalı çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

KONYA Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, iç kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

DÜZCE Parçalı çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

KASTAMONU Parçalı çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 20

SAMSUN Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 19

TOKAT Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 18

TRABZON Çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak yağışlı 16

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, doğusu ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanakanak, kuzeydoğusunun yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı çok bulutlu, gece saatlerinde hafif sağanak yağışlı 14

ERZURUM  Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, gece saatlerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. 8

KARS Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, gece saatlerinde yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. 9

MALATYA Parçalı çok bulutlu, gece saatlerinde hafif sağanak yağışlı 14

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile gece saatlerinde batı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak yağışlı 15

GAZİANTEP Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 16

ŞANLIURFA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 19

SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak yağışlı 15

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı ,Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatı, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), akşam kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde,Dalga: 1,0 ila 2,0m, ,Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatı 2 ila 4 (10-30 km/saat)kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m,Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan2 ila 4 (10-30 km/saat), akşam güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), Güney Ege’de batı ve kuzeybatı, akşam güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), kuvvetinde;Dalga: 1,0 ila 2,0m,Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatı, akşam kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s)kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,50m,Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0