Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri ile İzmir ve Balıkesir'in kıyı ilçelerinde ve Tekirdağ'ın batı ilçelerinde, akşam saatlerinden sonra Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında 4 ila 6 derece azalacağı, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri ile İzmir ve Balıkesir'in kıyı ilçelerinde ve Tekirdağ'ın batı ilçelerinde; akşam saatlerinden sonra Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, Su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Trakya ile zamanla bölgenin batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri ile Balıkesir'in kıyı ilçelerinde ve Tekirdağ'ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 19

EDIRNE Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 6

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Avrupa Yakası yağmur ve sağanak yağışlı 12

KIRKLARELI Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 8

EGE

Parçalı zamanla çok çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra İzmir'in kıyı ilçelerinde, akşam saatlerinden sonra Aydın ve Muğla'nın kıyılarında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu 16

IZMIR Parçalı zamanla çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 17

MANISA Parçalı zamanla çok bulutlu 18

MUĞLA Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, gece saatlerinde kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 16

AKDENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu 23

ANTALYA Parçalı bulutlu 21

HATAY Parçalı bulutlu 20

MERSIN Parçalı bulutlu 22

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 18

CANKIRI Parçalı bulutlu 17

ESKISEHIR Parçalı bulutlu 18

KONYA Parçalı bulutlu 18

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği bekleniyor. Rüzgarın bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu 19

DÜZCE Parçalı bulutlu 22

KARABÜK Parçalı bulutlu 22

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 22

SAMSUN Parçalı bulutlu 17

TOKAT Parçalı bulutlu 19

TRABZON Parçalı bulutlu 20

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZINCAN Parçalı bulutlu 13

ERZURUM Parçalı bulutlu 2

KARS Parçalı bulutlu 2

MALATYA Parçalı bulutlu 13

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Parçalı bulutlu 16

GAZIANTEP Parçalı bulutlu 15

SANLIURFA Parçalı bulutlu 18

SIIRT Parçalı bulutlu 17

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz ve Kuzey Ege'de kuvvetli fırtına, Marmara'da fırtına, Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/s), doğusunda 7 ila 9 (60-90km/s); Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat), doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Batı Karadeniz'de 4, ila 5,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı, gece saatlerinde geneli sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde; Dalga: 3,5 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75km/s), açıklarında 7 ila 9 (60-90 km/s), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, kuzeyinde 4,0 ila 5,0m; Görüş: İyi, yağış anında zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), açıklarında doğu ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s); Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), sabah saatlerinde 4 ila 6 (30 ila 50 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0