Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
06.03.2015 - 09:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya ile Çanakkale'nin batı ilçelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 3 ile 8 derece artması bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzey ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, güneybatı bölgelerde güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (40-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya ile gece saatlerinde Çanakkale'nin batı ilçelerinin geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı yer yer çok bulutlu 18

EDİRNE Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 16

İSTANBUL Parçalı yer yer çok bulutlu 16

KIRKLARELİ Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 16

EGE 

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı yer yer çok bulutlu 16

İZMİR Parçalı yer yer çok bulutlu 20

MANİSA Parçalı yer yer çok bulutlu 18

MUĞLA Parçalı yer yer çok bulutlu 17

AKDENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA Az bulutlu 22

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 20

HATAY Az bulutlu 19

MERSİN Az bulutlu 21

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 17

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 15

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 16

KONYA Parçalı ve az bulutlu 17

BATI KARADENİZ 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu 17

DÜZCE Parçalı bulutlu 21

KARABÜK Parçalı bulutlu 19

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 16

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 18

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 16

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 16

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 14

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ERZİNCAN Az bulutlu 11

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 3

KARS Parçalı ve az bulutlu 1

MALATYA Az bulutlu 12

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 14

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 13

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 16

SİİRT Az bulutlu ve açık 14

DENİZLERDE HAVA

Ege'de fırtına, Batı Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat), akşam saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60 km/saat), Doğu Karadeniz'de; doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla batısında 2,5 ila 3,5m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, zamanla 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Orta Akdeniz ile Batı Akdeniz açıklarında 4 ila 6 (30-50 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0