Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Caner
22.02.2015 - 08:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne'nin güney ve Çanakkale'nin batısı, gece saatlerinde Trakya, Kıyı Ege ile Manisa, Denizli, Burdur ve Antalya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 

Ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR 

Genellikle değişik yönlerden, zamanla batı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Güney Ege kıyıları ile Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde muhtemel çığ tehlikesi bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

ZİRAİ DON OLAYI, BUZLANMA VE DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Karadeniz kıyı kesimlerinde genelde hafif, kıyıların iç kesimlerinde orta kuvvette zirai don olayı, iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Marmara ile iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin edildiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0