Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir'in kuzeyi, Kırklareli'nin kuzey kıyı kesimleri, Muğla, Ankara, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Karaman, Kırşehir ile sabah saatlerinde Samsun, Trabzon, Hopa ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Balıkesir'in kuzeyi, Tekirdağ, Kocaeli, Çanakkale, Trabzon, Hopa ve Samsun çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Akdeniz bölgesinin yüksek kesimleri ile Toroslar Mevkii'nde çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BUZLANMA VE ZİRAİ DON UYARISI: Yurdun iç ve doğu bölgelerinde beklenen buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı bölgelerimizden Batı Karadeniz, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında hafif, kıyıya bakan iç kesimlerde orta kuvvette don riski bulunduğundan tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ ve Çanakkale ile Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Kırklareli'nin kuzey kıyılarının hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer hafif sis ve pus olayı bekleniyor.Rüzgarın; bölgenin güneybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 7

EDIRNE Parçalı ve çok bulutlu 9

İSTANBUL Çok bulutlu ve hafif yağmurlu 8

KIRKLARELI Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kıyı kesimleri hafif yağmurlu 7

EGE

Az bulutlu, kuzey ve iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin hafif kar yağışlı, öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Denizli çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR Parçalı çok bulutlu, ve kar yağışlı 4

IZMIR Parçalı ve az bulutlu 12

MANISA Parçalı ve az bulutlu 11

MUĞLA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

AKDENİZ

Parçalı çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz ile öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin yüksek kesimleri ile Toroslar Mevkii'nde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ADANA Çok bulutlu, zamanla yağmur ve sağanak yağışlı, sabah saatlerinde hafif puslu ve sisli 14

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak yağışlı 16

HATAY Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 11

MERSIN Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 14

İÇ ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, Konya, Aksaray ve Kraman ile zamanla Ankara, Kırıkkale, ve Kırşehir çevrelerinin karlakarışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere yağmurlu, yüksekleri karlakarışık yağmurlu 6

CANKIRI Çok bulutlu 6

ESKISEHIR Parçalı ve çok bulutlu 5

KONYA Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı 4

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 5

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 8

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu 5

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 7

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Samsun, Trabzon ve Hopa çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 8

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 9

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 9

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, sabah sasatlerinde hafif sağanak yağışlı 9

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölgenin güney kesimleri ile Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, diğer yerlerde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde pus ve sis hadisesi tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZINCAN Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 5

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -3

KARS Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -3

MALATYA Çok bulutlu, yağmurlu, yüksekleri karlakarışık yağmur ve hafif kar yağışlı 7

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir.

DIYARBAKIR Çok bulutlu ve yağmurlu 8

GAZIANTEP Çok bulutlu ve yağmurlu 9

SANLIURFA Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 11

SIIRT Çok bulutlu ve yağmurlu 9

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve batısı yağmurlu; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5(20-40 km/saat); Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, öğle saatlerinden itibaren güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısında 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu; Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/saat), akşam 3 ila 5 (20-40 km /saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, açıkları ile Güney Ege'nin güneyi sağanak yağışlı Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/saat), öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40 km/saat), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5(20-40 km/saat), öğle saatlerinden sonra 2 ila 4 (10-30km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5(20-40 km/saat), Doğu Akdeniz'de kuzeydoğu, doğusu güneydoğudan 3 ila 5( 20-40km/saat), ilk saatlerde Orta Akdeniz'de 4 ila 6 (30-50km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, Orta Akdeniz'de 2,5m, Görüş: iyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m; Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0