Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Caner
08.02.2015 - 09:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun büyük bir bölümünde görülecek yağışların, Muğla, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ, Bingöl ve Muş çevreleri ile Antalya ve Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı kesiminde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, Marmara'nın güneydoğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve batı bölgelerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu, zamanla Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyıları ile Akdeniz Bölgesi'nde kuvvetli olarak (40-60 km/saat), Akdeniz kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Muğla, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ, Bingöl ve Muş çevreleri ile Antalya ve Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı kesiminde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ulaşımda aksamalar, vb) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0