Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
22.01.2015 - 08:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne, Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın batısının öğle saatlerine kadar sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Ülkemizin doğu kesimlerinde kuzey, diğer yerlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinde Güney Ege kıyılarında, akşam saatlerinden sonra Ege kıyıları ile Batı Akdeniz'in batısında kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın batı kesimlerinin öğle saatlerine kadar sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı bulutlu 15

BURSA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 15

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı 15

İSTANBUL Parçalı bulutlu 15

EGE 

Parçalı, kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinde Güney Ege kıyılarında, akşam saatlerinden sonra Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 7

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 18

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 16

UŞAK Parçalı bulutlu 13

AKDENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in batısında kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 17

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 19

ISPARTA Parçalı az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 12

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 17

İÇ ANADOLU 

Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

ESKİŞEHİR Parçalı az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 2

KONYA Parçalı az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 11

NEVŞEHİR Parçalı az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

BATI KARADENİZ 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

DÜZCE Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

KARABÜK Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 11

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 16

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ÇORUM Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 5

SAMSUN Parçalı bulutlu 14

TOKAT Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 8

TRABZON Parçalı bulutlu 12

DOĞU ANADOLU 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -3

ERZURUM Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -3

KARS Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 0

MALATYA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 2

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATMAN Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 8

DİYARBAKIR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 13

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 14

DENİZLERDE HAVA

Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz'in batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan, Doğu Karadeniz'de güneybatıdan, öğleden sonra güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30 km/saat), Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30 km/saat), Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,0m, Görüş Mesafesi: İyi, siste zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), güneyi öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/saat), akşam geneli 5 ila 7 (40-60 km/saat) kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 2,0m akşam 1,5 ila 2,5m Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan, sabah kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30 km/saat, Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m Görüş Mesafesi: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30 km/saat), Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0