Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
20.01.2015 - 08:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre sabah saatlerinde Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin, öğle saatlerinde Kırklareli ve Edirne çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Çanakkale'nin güney (Ayvacık), Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin (Ayvalık, Gömeç, Edremit ve Burhaniye), öğle saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Çanakkale çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 11

EDİRNE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmurlu 16

İSTANBUL  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 13

SAKARYA  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 15

EGE

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 7

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 16

KÜTAHYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 6

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 13

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 17

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 16

ISPARTA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 10

MERSİN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, batısı ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 8

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 4

KONYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 7

YOZGAT Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 8

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu 15

BOLU Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 7

DÜZCE Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 9

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 15

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BAYBURT  Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli -4

SAMSUN Parçalı bulutlu 15

TOKAT Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 7

TRABZON Parçalı bulutlu 13

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli -2

ERZURUM  Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli -3

MALATYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 4

MUŞ Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli -3

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 10

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 13

KİLİS  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15

DENİZLERDE HAVA

Akşam saatlerinde Güney Ege açıklarında fırtına, Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; güney ve güneybatıdan 3 ila 5, doğusu 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de; güney ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 2,0m, Görüş Mesafesi: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 2,0m, Görüş Mesafesi: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kuzey Ege hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de; güney ve güneybatıdan 5 ila 7, öğle 4 ila 6, Güney Ege'de; güney ve güneydoğudan 4 ila 6, öğle 5 ila 7, akşam açıkları yer yer 8 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,5 ila 2,5m, akşam güneyi 3,5m Görüş Mesafesi: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; batı ve güneybatı, öğle saatlerinde doğu ve güneydoğudan, Doğu Akdeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0